Covid-richtlijnen Fernand Schuermanstadion

coronavirus

Naar aanleiding van de recente beslissing van het schepencollege zetten we de Covid-richtlijnen die van toepassing zijn op onze jeugdcomplex (Fernand Schuermanstadion) nog even op een rij.

Enkel de inkom aan het JOC (ter hoogte van Clemens De Landtsheerlaan 26/A) is geopend. De ingangen aan de Woonboot en de hoofdingang aan de Schoolstraat, inclusief de parking, blijven dicht.

Verder gelden onderstaande maatregelen:

  • Het gebruik van de kleedkamers door de spelers en begeleiders is niet toegelaten. Douchen is dus niet mogelijk.
  • De toiletten in het Paviljoen zijn open. We zorgen voor een regelmatige ontsmetting.
  • Bij het betreden van het complex moet elke toeschouwer zich registreren en verplicht de handen ontsmetten.
  • Op het complex is het dragen van een mondmasker altijd verplicht. De enige uitzondering is wanneer je neerzit in de Club 45.
  • Rond het terrein bewaren de toeschouwers een afstand van 1,5 m (uitgezonderd indien ze tot dezelfde bubbel behoren). Per wedstrijd laten we maximaal 150 toeschouwers toe. Het 1 ouder per kind principe is dus (voorlopig) niet meer van toepassing.
  • De kantine is geopend. Hier gelden de gekende horecarichtlijnen.
  • De tribune is niet open.

Breng zeker jouw jeugdabonnement mee, zo heb je gratis toegang! Voor de ouders van de spelers tot en met U9 is de inkom gratis. Wie een extra jeugdabonnement wil aanschaffen kan dit doen aan de inkom JOC.

Laat ons dit samen op een positieve manier aanpakken en strikt de regels volgen. Zo vermijden we dat onze spelers het straks zonder hun supporters moeten stellen.

Let op: deze richtlijnen gelden enkel in Temse! We bezorgen aan de trainers en afgevaardigden alle info die we ontvangen over de richtlijnen bij andere clubs.