KSV Temse kijkt uit naar de toekomst

Terwijl volgens de media de hele Wase voetbalwereld in een neerwaartse spiraal is terechtgekomen, wil onze club benadrukken dat alles nog zo zwart niet is als de buitenwereld nu wel denkt.

KSV Temse probeert op haar eigen manier een identiteit op te bouwen. Eentje waarin de jeugdwerking meer dan ooit centraal staat. Het vernieuwde jeugdbestuur heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. In samenwerking met de sportieve cel zijn de realisaties al niet meer op een hand te tellen.

Onze Blue White Talents en Blue White Heartbeats projecten hebben hun nut in het verleden al bewezen. Elk seizoen worden deze programma’s verder op punt gesteld en geperfectioneerd. Verder zijn er nog de sterke uitbouw van onze voetbalschool op zondag (Pannaschool) en de aanpak van individuele technische werkpunten in ons Blue White Development-programma.

Gewaardeerde inspanningen

KSV Temse zet bovendien een nieuwe stap in de uitbouw van haar jeugdopleiding en pakt uit met het project Blue White Mental. In nauwe samenwerking met het Psychologisch Centrum Temse zullen onze spelers U13 geobserveerd worden door de psychologen van het centrum en krijgen we inzicht in winnaarsmentaliteit, zelfvertrouwen, motivatie … van onze spelers. Onze coaches krijgen een workshop en een analyse per speler om zo de mentale aspecten van topsport toe te passen en te verbeteren op training en wedstrijd.

De inspanningen die onze trainers en begeleiders dagelijks op de mat leggen zijn enorm, en meer dan gewaardeerd. De instroom van jonge voetballers en de interesse van talrijke spelers sterken ons in het geloof dat we op de goede weg zijn. Jeugdtrainers die mee in ons verhaal willen stappen, zijn van harte welkom. Een seintje via tvjo@ksvtemse.be volstaat om eens nader kennis te maken.