Van harte welkom op onze voetbalacademie

Binnenkort is uw club te gast in het Fernand Schuermanstadion te Temse. Bij deze heten wij u alvast van harte welkom op ons complex. Wij houden ons eraan u wat extra praktische informatie mee te geven over onze accomodatie en het verloop van uw voetbalverblijf op onze club.

Plattegrond KSV Temse

Ons adres

Schoolstraat 63, 9140 Temse

Bij aankomst

De technische staf en de spelersgroep begeven zich naar het kleedkamercomplex dat zich centraal op ons complex bevindt. Daar ontvangt u meer informatie over het wedstrijdterrein,…

De wedstrijdgegevens

De elektronische scheidsrechtersbladen kunnen worden nagekeken op ons secretariaat vlak naast de kleedkamers. Na de wedstrijd verwelkomen wij u graag in onze kantine aan het hoofdterrein voor een natje en een droogje. Voor de spelers voorzien wij een wafel en fruitsap.

Bij problemen

Indien u problemen ondervindt bij het bereiken van ons complex (slecht weer, panne, onvoorziene omstandigheden, …) en/of u dient ons te bereiken op de wedstrijddag zelf, gelieve dan een seintje te geven op 0498 46 44 78 (Patrick Claus, jeugdsecretaris) of op 0472 80 72 53 (Bart Claus, TVJO)

Alternatieve parkings

De parking in de Schoolstraat heeft maar een beperkte capaciteit. Daarom wijzen wij alvast op alternatieve parkings in de buurt van het stadion.

  1. Openbare parking de Woonboot Eeckhoutdriesstraat 71
  2. Openbare parking JOC De Nartist – Clemens De Landtsheerlaan 26 A
  3. Openbare parking Academie – Schoolstraat 17
  4. Openbare parking Houtkaai ter hoogte van nr 15
  5. Openbare parking aan de bibliotheek; Oeverstraat ter hoogte van nr 54 (KBC Bank)

Tot binnenkort!