Sterk verhaal voor onze jeugdopleiding

Wat een jaar was 2020! Eind april stelden we trots onze nieuwe club SC Lokeren-Temse voor, waarin we de clubs KSV Temse en KSC Lokeren verenigden. Met een frisse mindset en wederzijds vertrouwen zijn we aan ons nieuw verhaal beginnen schrijven. Op organisatorisch, sportief en structureel vlak moesten er stappen ondernomen worden. We zijn dan ook blij dat we nu met een sterk verhaal voor onze jeugdopleiding naar buiten kunnen komen.

We hoeven u niet te vertellen dat dit door COVID-19 geen sinecure is geweest. Onze sociale en professionele wereld ziet er nu helemaal anders uit en zo moesten ook wij heel onze jeugdwerking en algemene werking aanpassen aan de noden van deze tijd. Daar kwam nog bij dat we aanvoelden dat de vraag werd gesteld of het mogelijk is om twee clubs als één geheel samen te brengen. Ons antwoord op die vraag kan niet duidelijker zijn: Absoluut!

Vertrouwde gezichten

Onder de naam SC Lokeren-Temse zal er op twee sites gewerkt worden vanuit een eensgezinde filosofie, namelijk dat we kwaliteit zullen brengen op maat van uw kind en in teken van uw kind. Op de site Temse zal er door het kwaliteitslabel Blue White Academy, IP-voetbal (Interprovinciaal voetbal) aangeboden worden. De site Lokeren start op Daknam met een volledig nieuwe gewestelijke vleugel. Zijn dit dan twee aparte ploegen? Neen! Dit is SC Lokeren-Temse, waarin we op beide sites de voor u vertrouwde gezichten van de jeugdopleidingen van KSV Temse en KSC Lokeren maximaal willen laten renderen. Daarboven staat er een overkoepelend jeugdbestuur, met mensen van beide sites, om de werkingen op elkaar af te stemmen. Deze mensen werden aangeduid door onze voorzitter Dhr. Hans Van Duysen en vormen samen één team.

U maakt samen met ons deel uit van dit nieuwe, spannende verhaal dat we momenteel aan het schrijven zijn en danken u dan ook voor het vertrouwen van de afgelopen maanden. Wij staan meer dan ooit klaar voor u en voor uw kind!

Jeugdwerking SC Lokeren-Temse